Sommerfest

Pris pr. kuvert ved minimum 40 personer inkl. moms
kr. 995.-
  • De angivne priser er inklusive moms og er gældende ved min. 40 personer. Ønskes et tema for festen, livemusik, transport t/r m.m. kan dette tilkøbes efter aftale igennem Brøndby Event

På Brøndby Stadion giver vi jer utallige muligheder for afholdelse af firmafester. Skal det være middag og fest eller skal der fx være en aktivitet forud for festen, så kan vi hjælpe jer med alt fra start til slut.

Vores lokaler rummer fra den mindre fest på 20 og op til 1100 spisende gæster. Vores festlokaler ligger med direkte udsigt over banen og med mulighed for også at nyde en aftencocktail på tribunen.

Som noget helt unikt kan vi også tilbyde, at I kan afholde jeres sommerfest i Fanzonen på Brøndby Stadion. Her er der både mulighed for at være indendørs i den hyggelige pergola, eller solen kan nydes udendørs i de forskellige terrasseområder. Så hvad end vejret byder på, kan Fanzonen ligge sted til en fantastisk sommerfest.

Alt forplejning sørger vores dygtige køkken for, ligesom vores erfarne tjenere vil stå til rådighed i baren hele aftenen. Har I behov for DJ eller øvrig underholdning, booker vi også meget gerne dette til jer.

Transporten til og fra stadion kan klares med både offentlig transport og shuttlebus-service, som vi naturligvis også kan vejlede og hjælpe med. Er nogle gæster i bil, har vi over 700 parkeringspladser, som tilmed er gratis.

Sommerfest

Velkomstdrink inkl. snacks

Serveret i foyeren ”Viljens vej” eller efter ønske

Lækker sommerbuffet, serveret med årstidens råvare

Øl, sodavand og husets vin ad libitum under middagen

Max 4 timer. Drikkevarer afregnes efter forbrug efterfølgende

Kaffe og te

Inkl. 1 stk. avec pr. person (Baileys el. cognac) efter middagen

Tjenere, ubemandet garderobe, oprydning samt rengøring

BrøndbyEvent

Udsigt til bedre arrangementer

Kontakt os og hør om de mange muligheder på Brøndby Stadion med BrøndbyEvent.