KONGRESSER, UDSTILLINGER OG MESSER

Lokaler til messer nær København

Har du en gæsteliste, har vi inspirerende lokaler til afholdelse af messe indenfor alt mellem himmel og jord. Alt afhængig af jeres ønsker, kan I finde lokaler deres passer overens med jeres ønsker.

Vi gør det nemt for jeres gæster

Gæster kan nemt komme hertil i bil, via motorvejafskørsel i både nord- og sydgående retning og parkere deres bil på en af de 700 gratis parkeringspladser. Alternativt ligger Brøndby Stadion tæt på flere offentlig transportmuligheder, med både busser og en S-togsstation. 

Ønsker I overnatning tilbyder vi kontakt til hotel i gåafstand fra Brøndby Stadion.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at afholde et succesfuld event på Brøndby Stadion.

På Brøndby Stadion kan vi rumme alt fra den lille udstilling til den store messe. Vi har år efter år udstillinger i vores lokaler med forskellige temaer fra forskellige virksomheder. Vi sørger naturligvis for alt el, lyd og lys, ligesom vi også kan være behjælpelig med opsætning af stande, hvis ønsket. Ønskes tilstødende lokaler til forskellige workshops/foredrag, er dette også at finde i tilhørende lokaler.

Vi kan ligeledes hjælpe med messekontakt, forplejning mm. til udstillerne.

Kongrescenter i Storkøbenhavn

Du kan kombinere din kongres med  spændende omgivelser på Stadionet. Vi har kapacitet og personale til at skabe rammerne til jeres kongres. Uanset om I er erfarne eller ej, kan Brøndby Stadion hjælpe jer med at få et succesfuldt arrangement op at stå.

Leje af udstillingslokaler

Du kan både som virksomhed eller for en branche leje udstillingslokaler og sale på Brøndby Stadion. Jeres inviterede gæster og kunder kan parkere på vores gratis parkeringsplads. Skulle I ønske mad, drikke og beværtning, efterkommer vi gerne jeres ønsker.

BrøndbyEvent

Udsigt til bedre arrangementer

Kontakt os og hør om de mange muligheder på Brøndby Stadion med BrøndbyEvent.