På Brøndby Stadion giver vi jer mulighed for eksklusive og anderledes rammer til jeres næste møde eller konference. Statistikken siger, at jo bedre rammerne er for mødeafholdelse, des bedre husker deltagerne arrangementerne.

På Brøndby Stadion tilbyde vi netop disse rammer. Vi har lokaler fra det helt lille til det helt store arrangement. Vi har samtidig masser af parkering som tilmed er gratis. Av-udstyr er naturligvis til rådighed, ligesom vores mødeværter står klar til at hjælpe jer, hvad enten det gælder planlægningen fra A til Z eller om det blot er at være til stede, hvis behovet opstår undervejs. Vores eventteam har en mangeårig erfaring på Brøndby Stadion.

De angivne priser er inklusiv moms og er gældende ved min. 40 personer.
Ved møder under 40 personer, skal Brøndby Event kontaktes for fremsendelse af tilbud.

Møder og konferencer

TIDSRUM: 8.00 – 17.00
Skræddersyet møde, egen mødevært, lækker forplejning og AV-udstyr efter dine ønsker. Kombiner dette med unikke rammer, som du ikke finder andre steder – så har du Brøndby Stadion. Hos Brøndby Event er vi erfarne mødeplanlæggere, som hjælper dig sikker frem til og igennem jeres næste dagsmøde. I vores lokaler er det kun fantasien der sætter grænser.
 
TIDSRUM: 8.00 – 13.00 ELLER 15.00 – 20.00
Store tanker på den halve tid. På Brøndby Stadion sørger vi for at rammerne og servicen omkring jer er i top, så du og dine gæster i løbet af en formiddag eller en eftermiddag, kan finde tid til både socialt og fagligt indhold.
 
TIDSRUM: 16.00 – 19.00
 
Skal kunderne eller medarbejderne samles et par timer, når arbejdsdagen er slut? Så afslut dagen på en anderledes måde og lad Brøndby Stadion danne ramme omkring det næste fyraftensmøde. Her kan et inspirerende foredrag for jeres kunder eller en fælles session med medarbejderne, let kombineres med lækker sandwich og en kølig sodavand i unikke rammer.
 

Læs mere

BrøndbyEvent

Udsigt til bedre arrangementer

Kontakt os og hør om de mange muligheder på Brøndby Stadion med BrøndbyEvent.