LEJ KONFERENCELOKALER I SMUKKE OMGIVELSER

LEDER DU EFTER ET STED AT LEJE MØDELOKALER TIL KONFERENCE, WORKSHOP ELLER DAGSMØDE?

På Brøndby Stadion kan du booke lokaler til det hele.

Med konferencelokaler på alt fra 5 til 1400 kvadratmeter har vi kapacitet til alt fra 5 til 1100 mennesker. Du skal derfor ikke bekymre dig om pladsen.

Brøndby Event gør en dyd ud af at planlægge en vellykket dag for dig og dit hold. Vi er et team af erfarne mødeplanlæggere, og derfor ved vi også, at alt fra lokaler, forplejning og A/V-udstyr har stor betydning.

En vigtig del af dagen er lokalerne. Hvad end det er konferencelokaler eller mødelokaler. De skal være lækre, rummelige og behagelige. Det mener vi bestemt, vores lokaler lever op til. Lokalerne har en flot udsigt og store vinduer, der fylder rummene med naturligt lys.

De er samtidig praktiske og funktionelt indrettet med store runde borde, der enten kan opstilles i den famøse hestesko, biograf-opstilling eller på anden vis, efter dit ønske.

Læs mere om vores mødelokaler her

LÆKKER MAD TIL DAGSMØDET ELLER KONFERENCEN

Brøndby Event har et formidabelt køkken med dygtige kokke. Til alle vores mødepakker indgår derfor enten en lækker morgenmadsbuffet, frokostbuffet eller kagebuffet. Varer dit møde eller konference hele dagen, indgår naturligvis alle tre arrangementer.

Dit hold bliver også beværtet med kaffe og te ad libitum hele dagen.

Vegetar-venligt, sundt og glutenfrit

Vi værner om det enkelte event. Derfor skræddersyr vi også maden efter dit teams behov og ønsker. Vi kan både sørge for, at maden er vegetar-venlig og glutenfri. Vi kan samtidig sørge for energifuld forplejning, så dine medarbejdere holder hovedet skarpt hele dagen.  Vi bliver ofte spurgt, om vi kan levere sunde smoothies til hele holdet. Til det svarer vi et rungende ja.

Priser på leje af lokaler til dagsmøde

A/V-UDSTYR: ALT DU HAR BRUG FOR TIL DIT DAGSMØDE

Det er forskelligt hvilken type A/V-udstyr, der er behov for, afhængig af hvilken type event, du skal afholde.

Lokalerne bruges til et vidt omfang af events: du kan bruge dem til seminar, workshop, årsmøde, generalforsamling, foredrag, foreningsmøde, undervisning eller teambuilding.

Til alle typer møder, er vores standard AV-udstyr klar til dig. Det indebærer både projektor og lærred, trådløst WIFI, whiteboard og flipover. Du kan derudover også mod ekstra betaling book TV, storskærm, PC og printer.

Klik her for at læse mere om lokaler til dit event

PEP DAGSMØDET OP MED HOLDFOTOS, LOGO PÅ STORSKÆRME ELLER EKSTRA AV-UDSTYR

Har du helt særlige ønsker til dit næste møde eller konference, er der altid mulighed for tilkøb til mødepakken. På Brøndby Stadion har du flere muligheder for at gøre dagen værd at huske.

Du kan bl.a. peppe mødet op med at få din virksomheds mantra på stadionets bander eller storskærme.

Du kan også få taget holdfoto af hele teamet midt på den grønne bane eller booke ekstra lyd- og lysudstyr.

Ønsker du tilkøb til pakken, koster det en smule ekstra. Er du interesseret i at høre mere om vores særtilbud, så send os en besked i kontaktformularen længere nede på siden og lad os få en snak om dine ønsker.

GRATIS PARKERING OG TRANSPORT TIL OG FRA SEMINARET

Som en del af mødepakken får I gratis parkering på vores parkeringsplads. Der er plads til 700 biler, så I skal ikke bekymre jer om manglende pladser.

Brøndby Stadion ligger tæt på motorvejen til både nord og syd. Der er derudover kun 10 minutters gang fra lokalerne til 3 forskellige busstationer og S-tog.

Lokalerne i de smukke omgivelser kan bruges til workshops, undervisning, receptioner, foredrag, generalforsamlinger, dagsmøder eller andre events.

Læs mere om events på Brøndby Stadion

BrøndbyEvent

Udsigt til bedre arrangementer

Kontakt os og hør om de mange muligheder på Brøndby Stadion med BrøndbyEvent.