Sommerfest

På Brøndby Stadion giver vi jer utallige muligheder for afholdelse af firmafester. Skal det være middag og fest eller skal der fx være en aktivitet forud for fest, så kan vi hjælpe jer med alt fra start til slut.

Eksempler på tidligere afholdte sommerfester med tema

VM i fodbold efterfulgt af middag og fest
OL- dag med diverse aktiviteter
Mordmysterie
Forhindringsløb på tribunerne
James Bond fest

Hvis ikke I ønsker et tema, kan I naturligvis undlade dette og evt. krydre dagen med et fagligt indhold, foredrag eller andet relevant for netop jeres virksomhed.

Vores lokaler rummer fra den mindre fest på 20 og op til 1100 spisende gæster. Vores festlokaler ligger med direkte udsigt over banen og med mulighed for også, at nyde en aftencocktail på tribunen. Og når mørket falder på, vil lyset på stadion som vi tænder, give en helt særlige stemning. Samtidig kan I skabe et ekstra miljø med at dekorere stadion i jeres logo og farver. Fx med logo på LED bander og storskærme. Her vil I få følelsen af, at være på hjemmebane for en dag og aften.

Alt forplejning sørger vores dygtige køkken for, ligesom vores erfarne tjenere vil stå til rådighed i baren hele aftenen. Har I behov for DJ eller øvrig underholdning, booker vi også meget gerne dette til jer. Transporten til og fra stadion kan klares med både offentlig transport og shuttlebus-service, som vi naturligvis også kan vejlede og hjælpe med. Er nogle gæster i bil, har vi over 700 parkeringspladser, som tilmed er gratis.

Pris for 8 timers sommerarrangement
eksl. moms kr. 795,00 pr. person
inkl. lokale, bemanding, middag og drikke

BrøndbyEvent

Udsigt til bedre arrangementer

Kontakt os og hør om de mange muligheder på Brøndby Stadion med BrøndbyEvent.