ROCHE INTERSITE FOOTBALL TOURNAMENT

På en dejlig sommerdag i 2018, samlede medicinalvirksomheden Roche A/S medarbejdere fra hele verden, til en dag i fodboldens- og familiens tegn.

Da Roche i sommeren 2017 henvendte sig til Brøndby Event på Brøndby Stadion for at afsøge mulighederne for at afvikle RIFT2018 (ROCHE INTERSITE FOOTBALL TOURNAMENT), var fokus/idéen med det samme, at projektgruppen fra Roche ville give medarbejdere fra alle deltagende lande mere end blot følelsen af fodbold, nederlag og sejre, men et stævne udført under de bedst tænkelige rammer for at give følelsen af et ”rigtigt” ”VM” i fodbold. Samtidig ville de i år tilføre noget nyt, nemlig en Roche Familiedag som skulle foregå sideløbende, for også at bringe familierne til de ansatte tættere på virksomhed og eventet generelt.

Det var alt i alt en fuldstændig fantastisk dag hvor alt bare spillede og fungerede perfekt. Skulle et lignende arrangement afholdes i Danmark igen, er jeg overhovedet ikke i tvivl om, at jeg ville kontakte Brøndby Stadion eventafdeling for hjælp og afholdelse igen.

Deltagerantal: 400

BrøndbyEvent

Udsigt til bedre arrangementer

Kontakt os og hør om de mange muligheder på Brøndby Stadion med BrøndbyEvent.